Behandling af hold i nakken med akupunktur

Nakkesmerter rammer omkring 30-50% af den voksne danske befolkning inden for et år. Problemet er dog sjældent så alvorligt, at det kræver behandling, da det går over af sig selv i løbet af kort tid. Men hos nogen er smerterne og så kraftige og vedvarende, at hverdagen fuldstændig ødelægges. Disse patienter kan opleve udstrålende smerter til skuldre, ryg og arme, voldsom hovedpine, koncentrationsbesvær mm. Heldigvis har vi hos Boel Akupunktur en løsning, der gør, at de hurtigt og nemt kan slippe af med deres nakkesmerter igen.

Vi tilbyder nemlig behandling af hold i nakken med akupunktur. Mere specifikt anvender vi AcuNova akupunktur, som er en helt specielt form for akupunktur, hvor man blander nogle forskellige akupunkturformer. Denne behandling oplever vi rigtig stor succes med på en lang række forskellige typer af nakkesmerter. Hør nogle af vores tidligere patienter med blandt andet piskesmæld, spændingshovedpine og synsbesvær fortælle om, hvordan AcuNova akupunktur har hjulpet dem til en bedre hverdag.

Er du interesseret i at høre mere om Boel Akupunktur og vores tilbud, så besøg vores hjemmeside og få masser af information om os og AcuNova akupunktur. På hjemmesiden kan du også bestille tid til din behandling, som du kan få på en af vores klinikker i enten København eller Midtjylland.