Alternativ behandling af hold i nakken

Hele 30-50% af voksne danskere rammes i løbet af et år af nakkesmerter. Smerterne kan skyldes mange forskellige ting, såsom diskusprolaps, slidgigt, spændinger eller hold i nakken. Hos langt de fleste er smerterne milde eller går over i løbet af kort tid. Der findes dog en mindretal, som oplever enormt smertefulde og langvarige problemer med nakken. Og i dette tilfælde er det vigtigt at komme til en behandler, der har styr på nakkesmerter. 

Det har vi hos Boel Akupunktur! Her behandler vi hold i nakken og andre nakkesmerter med en moderne form for akupunktur. Ved at anvende de bittesmå nåle kan vi opnå en effektiv smertelindring, som patienten ofte kan mærke allerede efter første behandling. Hos os bliver du mødt af en afslappet stemning, erfarne og professionelle behandlere og en holdning om, at behandlingsforløbene skal være så korte som mulig. Vi vil se en bedring af smerterne efter kun få behandlinger, ellers standser vi forløbet igen.

Døjer du med hold i nakken eller andre nakkesmerter, og vil du være fri for brug af smertestillende medicin, så kontakt os i dag og hør mere. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig på vej tilbage til en hverdag uden smerter.