AcuNova akupunktur er godt til behandling af nakkesmerter

Mellem 30 og 50 % af danskerne oplever hvert år at få smerter i nakken. I de mest grelle tilfælde kan smerterne resultere i  hovedpine, smerter oven på skuldrene, smerter ,der stråler ud i en eller begge arme, problemer med at dreje hovedet, smerter der stråler ned i ryggen og koncentrationsbesvær. Det kan derfor være svært at leve et normalt liv og passe sit arbejde, hvis man lider af stærke nakkesmerter. 

Akupunkturformen AcuNova har vist sig at være særdeles god til at behandling af nakkesmerter. AcuNova bygger på traditionel akupunktur og akupunkturpunkter, som de på Acunovaklinikken selv har fundet frem til. De har med andre ord eksperimenteret sig frem til, hvilke akupunkturpunkter, der bedst afhjælper nakkesmerter. 

Fordi nakkesmerter skyldes så mange forskellige ting, er det meget individuelt, hvor mange behandlinger det kræver, før man mærker en forbedring. Nogle vil allerede efter to behandlinger kunne begynde at arbejde igen, selvom de har lidt af meget stærke nakkesmerter. For andre kræver det måske fem behandlinger. Behandlingsforløbene bliver derfor altid tilrettelagt individuelt, så de passer til den enkelte patient.

Acunova har klinikker i Aulum i Midtjylland, København og i Odense. Det gør det nemt at komme til en af deres klinikker, lige meget hvor du bor henne af i landet.