Alternativ behandling af nakkesmerter

Døjer du, ligesom rigtig mange andre danskere, med nakkesmerter? Og har du også rigtig svært ved at slippe af med dem? Så har vi hos Boel Akupunktur en rigtig god løsning til dig! Vi behandler nemlig nakkesmerter af forskellig art med akupunktur – og vi gør det med stor succes! Hvad enten nakkesmerterne skyldes piskesmæld, spændinger i muskulaturen, en diskusprolaps i nakken, slidgigt eller noget helt andet, så står vi klar til at tage i mod dig og give dig den bedste behandling. 

Vi er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vores behandlere er noget af landets mest erfarne med mange år bag sig. Vi har set fantastiske resultater på vores patienter, som er kommet ind med ondt i nakken – og bedringen er kommet hurtigt! På vores hjemmeside kan du se nogle af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan de er kommet deres smerter til livs med behandlinger hos Boel Akupunktur. 

Vil du høre mere om os og vores behandlinger, så klik ind på vores hjemmeside, hvor du finder masser af information. Her kan du også finde vores kontaktinformation, så du kan bestille din første tid hos os! Du er også altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.