Nakkesmerter kan behandles

Hvis du lider meget af nakkesmerter, og ofte har så ondt at det kræver smertestillende, eller det på en eller anden måde hæmmer din hverdag, så er det med til at forringe din livskvalitet i en sådan grad, at du vil kunne få stor gavn af vores behandlinger.

Heldigvis er det de færreste, som får så store smerter, at de lider voldsomt under det i hverdagen, men selvom du skulle have smerter som dagligt er til stor gene, kan vi oftest hjælpe med at få minimeret smerterne, hvis vi ikke helt kan fjerne dem.

Der har været mange gennem vores klinik, som har fået en helt ny hverdag, efter de har fået den rigtige behandling, og de har anbefalet os til andre, som har haft samme lidelser.

Smerter kan være så stor en belastning i hverdagen, at det nærmest kan være invaliderende og med til at ødelægge samvær med familie og venner, samt forhindre en i at arbejde, men det behøver ikke være sådan. Med Acunova akupunktur kan vi hurtigt få lindret de smerter og få dig til at kunne leve livet uden smerter og uden store mængder smertestillende.

På vores hjemmeside har vi videoer fra andre patienter, som udtaler sig om den hjælp, de har fået, og hvordan det har forandret deres hverdag.